INDUSTRIEEL ONDERHOUD

Bart Haest, zaakvoerder van LINOO Technic, is opgeleid om de uitvoering van het mechanisch onderhoud aan industriële machines tot vakkundig tot een goed einde te brengen.

Bij LINOO Technic kunt u terecht voor:

Het onderhoud van machines
Herstellingen aan machines
Het plaatsen en ombouwen van machines
Het vooraf monteren van onderdelen in eigen atelier.

U kunt LINOO Technic ook steeds inschakelen om het mechanische onderhoud aan uw industriële installaties op regelmatige tijdstippen uit te voeren, bijvoorbeeld tijdens een trimestrieel onderhoud of op momenten waarop de productielijnen stil liggen. Ook verlof en geplande intervallen zijn vaak goede kansen om uw industriële machines te laten onderhouden. 

We beschikken over de volgende rijbewijzen en attesten: BA4, BA5 en heftruck. Wij zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar!
Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! 

Image

LASWERKEN

We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande laswerken. Onze vakkundige medewerkers kunnen bij onze klanten ter plaatse komen lassen. Wij stellen onze laswerken ter beschikking tijdens de opbouw van uw project, maar ook voor eventuele herstellingen.

Ook in ons atelier lassen we diverse stukwerken. Dit geldt eveneens voor laswerken in serie. De resultaten van onze laswerken zijn gemakkelijk transporteerbare producten.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor MIG en TIG laswerken!

Image

OUTSOURCING

LINOO Technic is uw partner voor het outsourcen van uw project. Dat betekent dat wij - naast alle werken die we uitvoeren voor onze bestaande klanten - ook beschikbaar zijn om in onderaanneming voor uw bedrijf te werken. In dat geval kunnen wij bij uw klant de nodige werkzaamheden gaan uitvoeren. Zo zijn we een stevige versterking voor uw team!

Samen verwezenlijken we het uit te voeren project en leveren we een kwalitatief eindresultaat!

Mechanisch onderhoud
Laswerken
Monteren
Etc.